Duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás Árak 2024

Sok ügyfelünk panaszkodik duguláselhárító cégek munkáira és a feltüntetett áraktól jóval eltérő megnövekedett árakra.

Tisztában vagyunk vele, hogy a piacon sok szolgáltató változó árakkal operál vagy nem meri nyíltan kommunikálni a valódi költségeket, csak amikor a munka befejezésre kerül.

A duguláselhárítás árainkat az ügyfelek visszajelzései és a piaci átlagárat figyelembe véve határoztuk meg!

Az ügyfelek számára fontos, hogy tisztában legyenek a duguláselhárítás árakkal és mit várhatnak el a munka befejezése után!

A duguláselhárítás áraink  irányadó jellegűek, hiszen minden egyes eset egyedi, és csak a probléma pontos ismertetése után tudunk pontos árajánlatot adni.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a telefonos konzultáció során kérjük Önt a probléma minden részletének pontos megosztására, így tudjuk garantálni, hogy a duguláselhárítás költségeit precízen tudjuk meghatározni. A telefonon egyeztetett áraink véglegesek, és a munka befejezése után ezektől nem térünk el.

Nálunk nincsen

Folyóméter díj

Duguláselhárítás árak 2024

Lakossági bruttó árak
Wc duguláselhárítás 28.000Ft-tól
Mosogató duguláselhárítás 20.000Ft-tól
Mosdó duguláselhárítás 20.000Ft-tól
Kád ,zuhany duguláselhárítás 20.000Ft-tól
Alapvezeték duguláselhárítás 35.000Ft-tól

Magas minőséget nyújtunk

Piaci középárakon!

Szükséges információk ami alapján pontosabb duguláselhárítási árat tudunk adni

 • Budapesten vagy Pest megyében található az ingatlan
 • Hol dugult el a lefolyó?
 • Próbálkozott duguláselhárítással házilag? ha igen milyen vegyszereket használt
 • Könnyen megközelíthető az ingatlan?( parkolás, útviszonyok)
 • Mikor kell elvégezni a munkát? Mikor lenne ideális az elhárítás? (délelőtt, este, hétvégi időpont)
 • Visszatérő dugulás áll fenn? Ha igen az ok hátterében lehetséges hogy hanyag duguláselhárítási munka volt, vagy lefolyóprobléma ami miatt ajánljuk a csatornakamerás szolgáltatásunkat. 
 • A dugulás kültéren vagy épületen belül van?

Mi befolyásolhatja a duguláselhárítás árait?

A duguláselhárítás költségeit számos tényező befolyásolhatja, melyek összetettsége és változatossága miatt az árak jelentősen eltérhetnek az egyes esetekben. Ezek a tényezők között szerepelnek:

 1. Helyszín és elérhetőség: A munkaterület földrajzi elhelyezkedése és a hozzáférhetőség kulcsfontosságú. Vidéki helyszínek esetén az utazási távolság növelheti a költségeket, míg a városi területeken a parkolási nehézségek okozhatnak plusz költségeket.

 2. A munka bonyolultsága: Az elzáródás típusa és mértéke, valamint a szükséges munka mennyisége jelentősen befolyásolja az árat. Egy egyszerű lefolyótisztítás olcsóbb lehet, mint egy összetett, több ponton is eldugult rendszer átfogó kezelése.

 3. Szükséges eszközök és technikák: A probléma megoldásához szükséges speciális eszközök, mint például csatorna kamerák vagy magasnyomású vízsugaras rendszerek, szintén növelhetik a költségeket.

 4. Munkaerő és idő: A duguláselhárítási munkálatok időigényessége és a szükséges szakemberek száma szintén meghatározó tényező. Hétvégén, ünnepnapokon vagy éjszaka végzett munkák esetén felárak is felmerülhetnek.

 5. További szolgáltatások: Amennyiben a duguláselhárításon túl további szolgáltatásokra, mint például csatorna kamerázásra vagy a lefolyórendszer átfogó ellenőrzésére van szükség, ezek tovább növelhetik az árat.

 6. Garancia és megbízhatóság: A munkavégzésre vállalt garancia és a szolgáltató hírneve is befolyásolhatja az árat. Megbízhatóbb, hosszabb garanciát kínáló cégek esetében magasabb díjazás is előfordulhat, ami viszont hosszú távon megtérülhet a minőségi szolgáltatások révén.

 7. Váratlan helyzetek: Ha a munka során nem várt problémák merülnek fel, például rejtett infrastrukturális hibák, ezek további költségeket generálhatnak.

duguláselhárítás árak, duguláselhárítás árak budapesten és pest megyében

Duguláselhárítás átlagos ára

Amikor WC dugulás adódik, a szakember hívása általában 15.000 és 40.000 forint közötti költséggel jár. Az árak változhatnak attól függően, hogy egy egyszerű gépi csőgörény használata elegendő-e, vagy bontási munkálatokra is szükség van.

A probléma bonyolultabbá válhat, ha a szivárgás a külső csatornarendszerből származik, mivel itt a fa gyökerek és törmelék eltávolítása növelheti a költségeket.

Konyhai lefolyó esetén is 15.000-30.000 forint közötti költséggel számolhatunk. Ha a probléma a konyhamalaccal kapcsolatos, annak cseréje 30.000-50.000 forintba kerülhet.

Zuhany vagy kád esetén a duguláselhárítás hasonló ársávban mozog, a rendszeres tisztítást igénylő szőr, és szennyeződések lerakódása miatt.

A gerincvezeték tisztítása különösen költséges lehet, 30.000-60.000 forint közötti árakon mozog, a munka mennyiségétől és a választott módszertől függően. Törött vagy sérült csatornák esetén a javítás ára 50.000 forinttól indul, és akár több százezer forintot is elérhet a hossz a mélység és elérhetőség függvényében.

Tisztában vagyunk azzal, hogy sokan szeretnék előre látni a költségeket, viszont a duguláselhárítási munkák nagyon változatosak lehetnek. A munkadíjat a szükséges berendezések, a probléma bonyolultsága és az elvégzéshez szükséges idő befolyásolja. Mindazonáltal, ha pontos leírást ad a helyzetről, mi már az elején tájékoztatni tudjuk a várható költségekről. Budapest összes kerületében és Pest vármegye területén vállalunk duguláselhárítást garanciával. A duguláselhárítás mellett vállalunk csatornakamerázást, nyomvonal meghatározást is. Keressen bennünket telefonon, és mi versenyképes, korrekt árajánlatot kínálunk. A hozzáférhetőség és a probléma súlyossága is befolyásolja a munkát; egyes esetekben speciális hozzáférési pontok vagy ideiglenes szerkezetek eltávolítása lehet szükséges.

Duguláselhárítás: Magas árak és elégedetlenség

Sok ügyfél osztja meg velünk aggodalmait a duguláselhárítással kapcsolatos magas költségek miatt, különösen amikor egy WC dugulásának megszüntetése akár 150 ezer forintba, egy mosogatóé pedig 70-80 ezer forintba kerül. Az árak magassága önmagában is elég lenne a panaszokhoz, de sok esetben a magas költségek ellenére sem sikerül maradéktalanul megoldani a problémát, ami tovább növeli az ügyfelek elégedetlenségét.

Ez a helyzet rávilágít arra a szükségességre, hogy az ügyfelek jobban tájékozódjanak a szolgáltatásokról, és körültekintően válasszanak szakembert. Fontos, hogy a duguláselhárítást végző cégek átláthatóan kommunikálják szolgáltatásaikat, és világosan ismertessék az árképzés alapjait. A rejtett költségek és a váratlan kiadások elkerülése érdekében érdemes több ajánlatot is kérni, és részletesen megbeszélni a munka menetét, mielőtt döntést hoznánk.

A minőségi munka biztosítása érdekében ajánlott olyan cégeket választani, amelyek garanciát vállalnak a munkájukra. Ez biztosítékként szolgál az ügyfelek számára, hogy amennyiben a probléma nem oldódik meg maradéktalanul, a szolgáltató köteles azt pótolni anélkül, hogy további költségeket számítana fel.

Végül, de nem utolsósorban, a fogyasztóvédelmi jogok is fontos szerepet játszanak. Amennyiben az ügyfél úgy érzi, hogy a szolgáltatás nem felelt meg a megállapodásnak, jogában áll panaszt tenni, és szükség esetén jogi úton érvényesíteni az igazát.

Kérdések duguláselhárítás árakkal kapcsolatban

Mennyibe kerül a duguláselhárítás?

A dugulást maga is orvosolhatja, de ehhez elővigyázatosnak kell lennie és beszereznie a szükséges eszközöket. Ha például a fürdőkád dugulását saját kezével szeretné megszüntetni, ez 5.000-15.000 forint közötti kiadást jelenthet a szükséges szerszámokra és anyagokra. Ez az összeg akár a szakember díjának felét is elérheti, és mégsem biztos, hogy véglegesen megoldja a problémát.

Milyen áron van a fürdőkád, zuhanyzó lefolyójának duguláselhárítása?

A nap során felgyülemlett szennyeződések, mint a haj, por és egyéb törmelékek gyakran okoznak dugulást a kád és zuhany lefolyójában, még rendszeres tisztítás mellett is. Amennyiben a kád lefolyója dugul el, a javítás ára körülbelül 20.000 forint lehet.

Fővezeték duguláselhárítás ára

A gerincvezeték, mint az ingatlan legnagyobb csatornája, kulcsfontosságú az egész rendszer működésében. Ennek eldugulása esetén gyakran ipari méretű csőtisztító berendezésre van szükség a probléma megoldásához. A munkálatok költsége általában 40.000 és 50.000 forint között mozog. Fontos, hogy ne próbálja meg önállóan orvosolni a helyzetet, mivel ez további károkat okozhat; mindig hívjon szakembert.

Mosogató duguláselhárítás átlag árak

A mosogatók és mosdók, valamint a padlóösszefolyók dugulásainak megszüntetése általában olcsóbb, mint a központi szennyvízcsatorna tisztítása. Ezen munkálatok díja tipikusan 15.000 és 30.000 forint között alakul, átlagosan körülbelül 25.000 forintot kell érte kalkulálni.

Mennyibe kerül a wc duguláselhárítás?

WC-dugulások gyakran fordulnak elő papírtörlők, nedves törlőkendők, fogselyem, kisállat-játékok vagy macskaalom miatt. A WC lefolyói érzékenyek lehetnek, így a bolti duguláselhárító szerek ritkán hoznak megoldást. Egy szakember megbízása a dugulás megszüntetésére általában 30.000 forint körüli költséggel jár. Ha a WC-t nem megfelelően rögzítették, például betonba, akkor felbontása és újra szerelése további költségeket jelenthet az alkatrészek árán felül. A vízvezeték-szerelők díjazása eltérő lehet; némelyikük fix díjat számol fel, ha a munka egy órán belül elvégezhető.

Korrekt Árak, megbízható szolgáltatás: duguláselhárítás Budapest és Pest megyében

Amikor dugulásról van szó, mindenki gyors és hatékony megoldást keres, ami nem viszi el az egész havi költségvetést. Cégünk, amely Budapest és Pest megyében kínál duguláselhárítási szolgáltatásokat, éppen ezt nyújtja Önnek: megbízhatóság, gyorsaság, és mindenekelőtt korrekt árak.

Szakértelmünk a mosogatók, mosdók, WC-k és egyéb lefolyórendszerek dugulásainak megszüntetésére terjed ki. Nem áll meg itt a tudásunk: speciális csatornakamerázási és nyomvonalmeghatározási szolgáltatásainkkal a probléma gyökerét kutatjuk fel, így biztosítva a leghatékonyabb megoldást.

Tudjuk, hogy az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb, ezért minden munkánkat 1 hónapos garanciával tesszük még vonzóbbá. Ez a garancia a minőségünk és elkötelezettségünk biztos jele.

Válassza a megbízhatóságot és a korrekt árakat, válassza cégünket a duguláselhárításhoz Budapest és Pest megyében. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és bízza profikra a probléma megoldását!

Duguláselhárítási szolgáltatásainkat korrekt áron széles körben kínáljuk, beleértve:

 • Családi és társasházak
 • Üzleti helyiségek és irodák
 • Oktatási intézmények, mint iskolák
 • Állami és közigazgatási épületek
 • Egészségügyi és szociális létesítmények
 • Vendéglátóipari egységek, például büfék és pékségek
 • Szabadidős helyszínek, mint például kempingek
 • Benzinkutak és autómosók
 • Nagyipari létesítmények, mint gyárak és üzemek
 • Logisztikai és tárolási központok, beleértve raktárakat és raktárbázisok
 • Diplomáciai helyszínek, úgy mint nagykövetségek
 • Zöldterületek és kertek karbantartása

Szolgáltatásaink az ingatlanok és létesítmények teljes körét lefedik, biztosítva, hogy minden dugulási probléma gyors és hatékony megoldást kapjon.

Ha megbízható és gyors megoldást keresel duguláselhárításra bontás nélkül, akkor jó helyen jársz. Vállalkozásunk olcsón és hatékonyan végzi el a szükséges munkálatokat, hogy minél kevesebb kényelmetlenséget okozzon otthonodban. Nálunk a dugulás elhárítás fix árakon történik, így előre tudhatod, hogy milyen költségekre számíthatsz, rejtett díjak nélkül. Bízz bennünk, és szabadulj meg a makacs dugulásoktól gyorsan és egyszerűen!

5/5 - (4 votes)