Duguláselhárító gép

0630/219 4544

Duguláselhárító gép: Rothenberger r600

A Rothenberger R600 egy hatékony és megbízható eszköz a duguláselhárítás terén, melyet elsősorban nagyobb létesítmények és közintézmények számára terveztek. Ez a professzionális gép kiválóan alkalmas mind kültéri, mind beltéri használatra, így széles körű alkalmazást biztosít. Az R600 modell kiemelkedik erős motorjával, amely képes megbirkózni akár a legmakacsabb dugulásokkal is.

Ez a gép 20-150 mm közötti átmérőjű csövek tisztítására lett tervezve, és akár 60 méteres munkahosszal rendelkezik, ami lehetővé teszi a hosszabb csatornarendszerek elérését is. A Rothenberger R600 különösen hasznos eszköz lehet akkor, amikor a standard módszerek nem hoznak eredményt, és egy erőteljesebb megoldásra van szükség a dugulás megszüntetéséhez.

Legyen szó WC-dugulásról vagy egyéb típusú csatorna-elzáródásról, az R600 duguláselhárító gép az ipari igényekhez igazított teljesítményével biztosítja a gyors és hatékony megoldást. Ennek a gépnek a használata jelentősen leegyszerűsítheti és meggyorsíthatja a duguláselhárítási folyamatokat nagyobb létesítményekben, így csökkentve a munkaállások időtartamát és javítva az épületek általános vízgazdálkodását.

duguláselhárító gép

Csatornatisztító gép

A hatékonyság és megbízhatóság kulcsfontosságú a professzionális duguláselhárítás terén, amit megfelelő gépek használatával lehet elérni. Itt található egy válogatás a Magyarországon kapható, szervizelhető, népszerű duguláselhárító eszközökről, melyek közül nem minden példát sorolunk fel. Ezek az eszközök erőteljesek, sokoldalúak és képesek 16 és 22 mm-es duguláselhárító spirálokat fogadni. Különösen a Rothenberger márkájú gépek számítanak kedvelteknek a szakmában.

A háztartásokban előforduló, tipikus dugulások, mint a fürdőszobai és a konyhai lefolyók elzáródása, egyszerűen és komolyabb nehézségek nélkül orvosolhatók csőtisztító berendezésekkel. A Rothenberger által kínált kézi, gépi és ipari erősségű duguláselhárító eszközök különösen népszerűek a szakmában.

Otthoni dugulások kezelésére ideálisak a kézi vagy fúrógéppel hajtható eszközök. Hasonlóan komoly dugulások alakulhatnak ki otthonokban is, akár nagyobb intézményekben is tapasztalhatókhoz hasonlóan, ahol a csőrendszer nagyobb terhelésnek van kitéve, mint például iskolákban. A nehezebben kezelhető esetekben a motoros, kompakt duguláselhárító gépek jöhetnek szóba, amelyek a csőspirál elvén működnek.

rothenberger r600 duguláselhárító gép

Fix Áras duguláselhárítás Budapest és Pest vármegyében

Rems duguláselhárító berendezés

A REMS duguláselhárító gépek praktikusak és robusztusak, ideálisak a cső- és csatornatisztítás széles körű feladataira. Ezek a kompakt eszközök gyorsan forgó, hosszabbítható spiráldarabokkal vannak felszerelve és kipróbált technológiát alkalmaznak. Alkalmasak Ø 20–250 mm átmérőjű csövek tisztítására, valamint Ø 8, 16, 22, 32 mm átmérőjű tisztító spirálokhoz. Minden spirál és eszköz kompatibilis más tisztítási feladatokhoz szükséges termékekkel is.

A REMS Cobra modellel a csőtisztítás egyszerű és gyors. Ez a gyorsan forgó berendezés hosszabbítható spiráldarabokkal rendelkezik, amelyek akár 100 méteres munkahosszig bővíthetők, így rendkívül hatékony például a láncforgatásban vagy marásban, 740 ¹/min sebességgel. A zárt hajtómű a motor és az áttétel védelmét biztosítja a szennyeződésektől és a víztől.

rems duguláselhárító gép

Fix Áras duguláselhárítás Budapest és Pest vármegyében

Rate this post